Upplev Friheten


Ett fantastiskt sätt att uppleva Öregrund och havet är att göra det från vattnet. Hos oss kan du hyra SUP och Kajak för att enkelt komma ut på ditt eget äventyr!

Tjänster

Vi hyr ut kajaker och SUP-brädor i centrala Öregrund. Precis vid vattnet.


Det ingår alltid säkerhetsutrustning när du hyr av oss, så det enda som du behöver ha med är passande kläder och ett glatt humör!

Ett oförglömligt äventyr väntar!

Vattensportsbutiken

I vår butik som ligger på Epokgården (Rådhusgatan 16) i centrala Öregrund kan du köpa flytvästar, vattensportstillbehör, fiskeutrustning, metmask och mycket mycket mer. Butiken är bemannad dagligen under hela sommaren. Om butiken skulle vara stängd så kan du ringa oss så kommer vi och öppnar.


Toppentrevlig eftermiddag i Öregrund där vi testade på SUP för första gången! Kan varmt rekommendera Öregrunds Vattensport med serviceinriktad personal som visade oss hur man skulle göra innan vi paddlade iväg!


- Malin Eriksson, Sockholm

Aktuellt

2023-06-05 -- Ny flyttar vi butiken!


Idag flyttade vi från vår gamla butikslokal till en ny mer centralt belägen plats. Det är bara några kvarter från den gamla lokalen (som nu används som utlämningsplats för hyra) och adressen är Rådhusgatan 16.


2023-06-04 -- Boka direkt på vår hemsida


Från och med idag kan du boka Kajak och SUP direkt på hemsidan! Du kan enkelt välja tid och datum samt köpa till en ombokningsgaranti för bara 20 kronor.