HYRA SUP

Stand Up Paddleboard, stand up paddle surfing, eller som det ofta förkortas, ”SUP” är en relativt ny sport i Sverige och har sitt ursprung på Hawaii under början av 1960-talet. Där använde man vanliga surfingbrädor för att transportera sig eller bara som tidsfördriv när det inte fanns bra surfvågor.


I korthet går det ut på att du står på en stadig bräda som är uppblåsbar eller byggd av kompositmaterial (kärna av frigolit omslutet av lager i glasfiber och kolfiber) och med hjälp av en paddel så tar du dig fram över vattnet. Det kräver lite balans, särskilt om det går vågor, men är förutom att vara en grym coreträning, ett avkopplande och rofyllt sätt att njuta av havet. Det enda som hörs är ljudet av brädan som skär i vattenytan när du helt tyst glider fram. En riktig frihetskänsla!
Vi erbjuder uthyrning av stadiga SUP brädor i kompositmaterial som fungerar lika bra för erfarna paddlare som för nybörjare. I priset ingår paddlingsväst och säkerhetslina. Vi har också några våtdräkter för uthyrning.


Har du inte provat att paddla SUP-bräda förut så kan vi erbjuda en introduktion med någon av våra instruktörer för att du skall komma igång.


Vi erbjuder individuell uthyrning av SUP-brädor, ”Prova på SUP” med instruktör samtgrupp-paddlingar.


I samarbete med en av våra partners så kan ni boka en professionell Yogainstruktör för Yogapass på SUP-bräda, så kallad SUP Yoga.

Priser

SUP

1 timme   179 kr

2 timmar  279 kr

Heldag     595 kr


SUP Intro

2 timmar (säk.genomgång & intro 30 min, fri paddling max 90 min)

350 kr/pers (min 3 pers)


I priserna ingår SUP, Paddel, paddlingsväst och säkerhetslina


Let's Talk

Kontakta oss så kan vi berätta mer!