Uppblåsbar SUP SUN 10.8

SUN 10.8 från SUN Paddleboard är allround-brädan för hela familjen! En otroligt prisvärd uppblåsbar SUP som gör det lätt för alla att komma ut på vattnet. SUN 10.8 är mycket lättare, styvare och klarar högre maxtryck än de flesta SUPar i samma prisklass.

Pris 6.495 :-

Beskrivning

SUN Paddleboards 10.8 är vår mest populära SUP för nybörjarpaddlare. En otroligt prisvärd uppblåsbar bräda som gör det lätt för alla att komma ut på vattnet. När du köper en SUN 10.8 får du ett komplett paket med bräda, väska, 3-delad paddel & pump.

På våra uppblåsbara SUN-brädor har vi satsat stort på viktiga detaljer som påverkar din paddlingsupplevelse både på land och i vattnet. Alla brädor i SUN-serien är till exempel utrustade med dubbla lager på kanterna för bästa styrka och hållbarhet. De har alla en påkostad ventil och kraftiga lästnät som håller dina saker på plats. Dessutom har alla SUN otroligt sköna bärhandtag med neoprenvaddering så att det aldrig alltid är enkelt att bära sin bräda på land.

När du köper en SUN 10.8 får du ett komplett paket med bräda, väska, 3-delad paddel, pump och leash.

SUN Paddleboards 10.8 är en otroligt mångsidig SUP! Den förvaras smidigt i sin medföljande ryggsäck och går fort att pumpa upp så fort det blir dags. Ta en tur i kvällssolen eller låt barnen paddla ut på upptäcktsfärd! Ha med dig brädan på båten eller i husbilen och blås upp när det är fint väder eller ta en motionsrunda en helgmorgon! SUN 10.8 är också perfekt för SUP-yoga SUP-sportens just nu mest växande gren. Din SUN-bräda kommer garanterat användas mycket och kommer att vara till glädje för alla i familjen!

SUN 10.8 väger endast 9.5 kg vilket gör den otroligt smidig att ta med överallt. I den medföljande väskan får du enkelt ned SUP, pump och den 3-delade paddeln för enkel förvaring och transport. Det gör den utmärkt att ta med på båten, i bilen, i husvagnen, husbilen eller på flyget. Brädan är av otroligt hög kvalitet och väldigt tåliga när det kommer till sammanstötningar med stenar och andra hårda kanter.

Med en bredd på 32 är SUN 10.8 väldigt stabil och lätt att paddla. Brädan är rundad i fören vilket i regel innebär en något bredare och kortare bräda, i jämförelse med brädor med spetsig för som istället är något smalare och längre. Rundade brädor kännetecknas av att vara både stabila och lättmanövrerade. Utformning gör också SUN 10.8 till en väldigt lättpaddlad och följsam SUP som alla kommer känna sig trygga på oavsett erfarenhet och ålder. Det här gör brädan till en populär familjebräda. Den här SUPen passar också utmärkt för SUP-yoga där man framförallt söker en stabil bräda med bra volym. SUN 10.8 är också perfekt för yoga i det avseende att den är mjuk över hela översidan och kan liknas med en jättestor yogamatta med superbra grepp.

Med ett tryck på 15-20 psi har brädan mycket bra prestanda oavsett om du paddlar på plattvatten eller i lättare vågor. Hos oss på StandUpPaddleboard säljer vi enbart kvalitetsbrädor som klarar ett tryck på 20 psi. Paddlingsupplevelsen påverkas direkt om man paddlar en sämre bräda med lägre tryck. SUN 10.8 har bra volym och kan paddlas av paddlare upp till 110 kg. 

SUN-brädorna är speciellt konstruerade för våra nordiska förhållanden och med SUN Paddleboards vill vi göra kvalitetsbrädor tillgängliga för alla! De är otroligt prisvärda och du får mycket prestanda för pengarna. SUN-brädan är mycket lättare, styvare och klarar högre maxtryck än de flesta SUPar i samma prisklass.

Brädan är försedd med ett lastnät i framkant och stabila bärhandtag fram och bak för lätt hantering både i vattnet och på land. Under finns en akterfena som ger bra riktningsstabilitet. Fenan är enkel att sätta på och ta av när du blåser upp eller rullar ihop brädan.

I paketet får du:

1 x Uppblåsbar SUN 10.8 
1 x Fena Slide-in
1 x Paddel 3-delad i aluminium
1 x Pump med manometer GRI
1 x Väska med ryggsäcksband
1 x Reparationskit med PVC-lappar

Specifikationer

Längd: 10.8 / 325 cm
Bredd: 32 / 81.2 cm
Tjocklek: 6.0 / 15.2 cm
Vikt: 20.9 lbs / 9.5 kgs
Volym: 269 L
Tryck: rekommenderat 15-18 PSI  (max tryck 25 PSI)

Paddlarens vikt: upp till 110 kg

Maxlast 180 kg