Seabird Åfjord 368

Seabird Designs Of Norway

Boka din kajak nu – det kan vara ett par veckors leveranstid

Seabirds nya dagsturskajak är smidig, stabil & lätthanterlig!

Åfjord 368 med roder och tre förvaringsluckor – är otroligt stabil och perfekt för alla som snabbt och enkelt vill komma ut på vattnet.

Pris: 8.990 :-

Beskrivning

Seabirds nya dagsturskajak – Seabird Åfjord 368 är perfekt för dig som vill ha en prisvärd dagsturskajak i hög kvalitet! Kajaken är otroligt stabil vilket gör att du enkelt kan paddla i allt från öppna hav och floder till åar och lugna insjöar. En jättesmidig roderkajak för alla som med enkelhet vill ta sig ut på vattnet och komma nära naturen! 

Med Seabird Åfjord 368 får du en underbar kajak som du kan känna dig helt trygg i, samtidigt som den är otroligt följsam i vattnet. Skrovets form är nämligen detsamma som på Seabird Expedition – Seabirds allra mest populära havskajak. Den här skrovformen ger en väldigt stabil kajak som samtidigt är både lättdriven och snabb. 

Stabiliteten som utmärker Seabird Åfjord 368 gör också att kajaken är perfekt för dig som är nybörjare eller för dig som vill komma ut på vattnet för fotografering eller fiske. Sittbrunnen är stor och det är enkelt att ta sig i och ur. Seabird Åfjord är i första hand en dagsturskajak men kan även användas för turer med övernattning.

Kajaken är utrustad med roder och tre förvaringsluckor där du får plats med gott om packning. Framför sittbrunnen är Seabird Åfjord även försedd med en vattentät lucka där du lättåtkomligt kan förvara kamera, mobiltelefon, solglasögon och vattenflaska. Rodret är enkelt att ta upp och ner under paddlingens gång med hjälp av vajrar på sidan och fotpedalerna är även de superlätta att ställa in och justera, även när du sitter i kajaken.

Med sina 368 cm och 22 kg är Åfjord 368 superlätt att hantera både i vattnet och på land. Den är lättmanövrerad under paddlingen och enkel att förvara och transportera på land. Det ska vara enkelt att komma ut på vattnet – och lättare blir det inte än för dig som kajakägare till en Åfjord 368; kajaken som står för att vara just smidig, stabil & lätthanterlig. 

Otroligt är också att Åfjord trots storleken har en kapacitet på 130 kg, vilket är väldigt ovanligt bland andra kajak med samma längd. Åfjord är, precis som Seabirds längre plastkajaker, tillverkade i 3-lagers polyeten, HDPE-plast, (sandwichkonstruktion) vilket gör den väldigt tålig och vridstyv. Plasten som är av oslagbar hållbarhet står effektivt emot kantstötar vid paddling och gör kajaken i stort sett underhållsfri. Till skillnad från äldre plastmaterial och 1-lagersplast så har 3-lagersplast en mycket bättre vridstyvhet och en lägre vikt, vilket ger en snabbare och stabilare kajak med mycket längre livslängd. Seabirds kajaker håller genomgående otroligt hög kvalitet och standard.


Seabird Åfjord 368 finns i en jättefin gul färg! 


Specifikationer: Seabird Åfjord 368Egenskaper: Seabird Åfjord 368
Längd: 368 cmHastighet: 7
Bredd:64 cmPrimärstabilitet: 9
Djup: 35 cmSekundärstabilitet: 10
Cockpit: 86×45 cmStabilitet i vågor: 10
Volym: 245 LRiktningsstabilitet: 10
Vikt: 22 kgManövrerbarhet: 10
Lastkapacitet: 130 kg
Paddlarens vikt: 55 – 90 kg


Till din nya Seabird Åfjord 368 rekommenderar vi ett tillbehörspaket med paddel, kapell & flytväst – välj mellan basicstandard eller pro. Annan superbra utrustning är kajakvagn, transportkapell, paddel-leash, säkerhetspaket och dry bag. Det ska vara enkelt och smidigt att komma ut på vattnet!